22 Kasım Diş Hekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası Kutlu Olsun
23 Kasım 2023

Karaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, 20-26 Kasım Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında hastane çalışanlarımızı ve Diş Hekimlerimizi ziyaret etti.

Ziyareti sırasında hastane çalışanlarımızın haftasını, Diş Hekimlerimizin ise 22 Kasım Diş Hekimliği Gününü kutlayan Yurdakul; "Vatandaşlarımızın yaşadığı sağlık sorunlarının arasında en sık görülenlerin başında ağız ve diş hastalıkları gelmektedir.  Ayrıca ağız ve diş sağlığı sorunları şeker hastalığı, kalp-damar hastalıkları, büyüme-gelişme geriliği, erken doğum gibi birçok sağlık sorununun ortaya çıkmasında da rol oynamaktadır. Diş hekimlerimizin ise bu konularda profesyonellikleri, şefkat ve merhametleri insanlarımızın hayatında fark oluşturmaktadır. Bireylerin ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi, ağız ve diş sağlığının korunması ve iyileştirilmesinde her türlü bakım ve tedavinin gerçekleştirilmesinde özverili çalışan tüm diş hekimlerimizin gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Serkan Yurdakul’a, diş hekimlerimizi ziyareti sırasında, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emre Ay, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aykut Emre Yıldırım, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özçelik ile Başhekimimiz Dt. Yusuf Gündoğdu ve Hastane Müdürümüz Musa Duru eşlik etti.

• adsm-ziyaret-112jpg.png
  • adsm-ziyaret-103jpg.png